mandag 20. juli 2015

Om oss som står bak planleggingen av treffet....

Vi som står bak Førdescrappen og organiseringen er
Vi har mange sommerfugler i magen ved tanken på dette treffet :-) Det blir det første `store` scrappetreffet her i Førde, og vi har lagt ned mange timer med planlegging og arbeid for å få til et flott treff.

Vi har som mål å få til et uhøytidelig treff. Et koselig sosialt samvær hvor vi alle deler gleden over en felles hobby, henter inspirasjon fra hverandre, treffer "gamle" scrappevenner og blir kjent med nye.

   Vi gleder oss veldig til å treffe dere alle, og håper at dette blir den første Førdescrappen av mange fremover !! :-)

Vi sees på treffet ;-) 

------------------------------------------

Andre scrappetreff i Førde 

Den siste onsdagen i hver måned er det scrappetreff på Bokuben her i Førde. Fra kl.18-21 kan vi scrappe, shoppe, skravle og kose oss sammen her :-) Det er åpent for alle som vil komme, Vi er en fast `gjeng` med 10 damer som møtes her, og inni mellom dukker det opp noen flere.

På Facebook er det en gruppe som heter`Scrappedamene i Sogn og Fjordane`. Der blir det lagt ut en liten påmeldingsinfo av Inger Anne Friborg, og så skriver vi oss opp vi som vil komme. Dette er for at hun skal vite hvor mange plasser som trengst den aktuelle kvelden. Det blir også lagt ut på Facebook siden til Bokuben.

Ingen kommentarer: