søndag 19. juli 2015

Velkommen til bloggen vår :-)

Denne bloggen vil bli oppdatert jevnlig på lik linje med Facebook siden vår.  dere som har meldt dere på treffet er ikke nødt til å sjekke både Facebook og bloggen etter oppdateringer, for alt som er av viktig informasjon ang treffet blir lagt ut begge steder.

Her i bloggen har vi derimot anledning til å reklamere for våre flotte sponsorer som er en viktig del av treffet vårt. Vi vil også kunne presentere kursholderene våre litt bedre her. Og så blir det kanskje litt lettere og mer oversiktlig å finne akkurat de opplysningene en er ute etter her inne.

Under headeren vil dere finne dere all viktig informasjon ang treffet og påmeldingen, og det blir oppdatert  etterhvert.

Legg deg gjerne som følger av denne bloggen og vi synes det er veldig kjekt om dere, som selv har en blogg, vil dele linken til bloggen vår.

I sidebaren til høyre vil dere finne en link hvor dere kan legge inn email adr og få melding hver gang det blir lagt ut noe nytt her inne.

Veldig kjekt om noen legger igjen noen ord i bloggen vår om dere føler for det når dere titter innom her :-)

2 kommentarer:

Frk. Bogstad sa...

Veldig kjekt å sjå at de tek dokke tid til å lage ein blogg óg.
Det E meir oversiktelig.
Eg gler meg so til dette treffet. Man puslar jo på åleine i kjelaren eller saman med likesinna på eit "kott", so dette blir verkeleg annsleis :)
Kjekt :D

Astrid sa...

Takk for koselig kommentar Audhild :-)
Ja det er nettopp det....mange sitter alene rundt om kring og scrapper, men nå får vi anledning til å treffes :-D Det blir toppers!!

Astrid :-)