torsdag 2. juni 2016

Et lite og utrolig koselig vårtreff helgen 15-17.april 2016 :-)

Heisann !

Her kommer en sen oppdatering fra Vårtreffet vårt ;-)

Vi var i utgangspunktet litt bekymra for om det ville bli noe treff ettersom påmeldingsfristen nærmet seg og det var få påmeldte. Men vi fant ut at jo, treff skal det bli om vi så bare blir 15 påmeldte ;-) Vi var til og med i gang med å finne et mindre lokale for å ha treffet på. Men så ble vi 23 påmeldte, og vi bestemte oss for å gå for å ha treffet i aulaen på Førde Ungdomsskule også denne gangen. Og det angret vi ikke på !!

Treffet ble kjempekoselig !! :-) Vi bare scrappet, skravla, spiste, handla, var ute og lufta oss med en tur på butikken, og hadde en flott anledning til å bli bedre kjent med hverandre siden vi var så få :-) Latterkulene runget jevnt, innimellom...stille konsentrasjon og vi så at alle virkelig kosa seg :-) Og det syntes også på produksjonen av alt det flotte som ble laget i løpet av helgen.

Noen la seg i "normal tid" , noen la seg godt ut på natten og de mest iherdige satt jammen oppe til morgenkvisten når de første sto opp ;-) Og etter noen få timers søvn var de på bena igjen :-) En sover ikke bort en scrappehelg altså ;-)

Vi hadde ikke noe kurs på dette treffet nettopp fordi vi ønsket at det skulle være et treff hvor vi alle hadde god tid og fokus på ren scrapping og å bli bedre kjent med hverandre.  De fleste av oss liker å få gå på kurs og lære noe nytt og få ny inspirasjon. Men det blir mye farting og noe som skjer nesten hele tiden, så vi ønsket altså å se hvordan det var å ha god tid til bare å ha fokus på scrapping og bli bedre kjent. Det er heller ikke noe vi angrer på :-)
Men til høsten tar vi det igjen, da blir det kurs ;-)

Inger Anne stilte med utvalgte varer fra Bokuben og sørget for at vi fikk handlet litt (les...mye) ;-)

Som på vårt første treff hadde vi også denne gangen bingo, med Bingodronninga vår, Monica , til mye lott og løye :-) Og selvfølgelig loddsalg og masse flotte premier.

Sponsorne våre på dette treffet var Bokuben og Scrapomania, og så ble vi sponset med flotte premier av to av våre treffdeltakere Wenche Holmestrand og Anna Ø, Henriksen :-)  Tusen takk til alle fire !!

På vårt første treff i okt 2015 så sto vi for all maten selv og fikk masse skryt for det. Det var veldig kjekt men førte til mye arbeid for de som hadde ansvaret for det. Derfor fant vi ut at på dette treffet ville vi gå for at alle selv tok med det de selv ønsket til frokost og lunsj, og så hadde vi et måltid fredag og lørdag kveld hvor vi bestilte inn mat. Og det fungerte veldig fint :-)
Fredagen hadde vi Wraps fra Bistro "to kokker" og lørdagen hadde vi Pizzasnurrer m/kjøttdeig og m/taco + Pizzabrød m/ost, skinke og purre....."hjemmelaget" fra Sunnfjord Folkehøgskule
Inkl.i treffavgiften gjennom helgen var også kaffe, te, frukt, twist, kaker og bakst.

Vi har alltid et evalueringsskjema som vi ber deltakerne fra treffet levere inn anonymt før de forlater treffet. Dette er viktig for oss fordi vi selvfølgelig ønsker at alle skal trives best mulig på treffene våre og for at vi kan forbedre oss der det er behov for det. Vi fikk inn 18 stk og er kjempefornøyde med det !!! Siden vi fire i planleggingsgruppa + Inger Anne med butikken selvfølgelig ikke er med på dette, så vil det si at alle leverte :-)  Tusen takk !!!

Og tusen takk til dere alle som var med oss på dette treffet og gjorde det så koselig :-)

Forberedelsene til neste treff er for lengst i gang ;-)
Det blir helgen 30.sept-02.okt 2016.   Vi gleder oss !!

Hilsen oss i planleggingsgruppa for Førdescrappen

Astrid, Siri, Laila og Monica :-)

Ingen kommentarer: