tirsdag 3. november 2015

Oppsumering av treffet :-)

Lykkelige og slitne ......... :-) 

Så var vårt første scrappetreff i Førde over og vi er sååååå fornøyde, og stolte over å ha fått det til og at det ble så bra som det ble !!! :-)  Masse flotte tilbakemeldinger fra deltakerne på treffet gjør at alt arbeidet var verdt det !!

42 deltakere var påmeldt og alle var der. Vi hadde nydelig mat gjennom hele helgen, utfordringer, Bingo, loddtrekninger og masse flotte premier. Og så hadde vi to fantastisk dyktige og koselige kursholdere med oss gjennom hele helgen, Kirsten Hyde og Linda V.Søgnen. De fikk masse skryt og gode tilbakemeldinger på kursene sine :-)  Inger Anne var på plass med mye og variert utvalg av varer fra butikken Bokuben her i Førde og var storfornøyd med salget gjennom helgen :-)

Vi hadde treffet i Aulaen på Førde Ungdomsskule og det var rett og slett et perfekt lokale for treffet vårt. Veldig god akustikk, flotte lysforhold, og aulaen var stor og luftig. Ja vi fant ut at vi kan faktisk ha plass til flere deltakere enn hva vi trodde i utgangspunktet. Siden aulaen er i bruk daglig så hadde vi ikke fått testet ut bordplasseringene og nøyaktig hvor mange vi kunne ha plass til der. Så det fant vi først ut når vi begynte å rigge til etter at skulen var stengt på fredagen. Vi hadde målene på aulaen og laget skisser på pc og beregnet ut ifra de, men det ble noe helt annet å se det ferdig rigget til treffet.
Vi var opptatt av at alle skulle ha god bordplass og alle fikk et stort bord å boltre seg på. Siden det ikke var nok store bord på skulen måtte vi låne det fra en annen skule. Så det ble bæring, kjøring og bæring igjen for noen flinke sjeler :-)

Siden dette var vårt første treff, og ingen av oss har vært med å arrangere noe slikt før, så var det selvfølgelig noen småting som må finpusses og noe som kan endres til neste gang. Vi var opptatt av  å få tilbakemelding fra deltakerne, ris og ros, og vi fikk som sagt mye skryt og ros som vi gleder oss over. Men vi er like takknemlige for den konstruktive tilbakemeldingen vi fikk på ting som kan gjøres annerledes eller forbedres :-) Det var faktisk bare noen få ting men det er noe vi selv (planleggingsgruppa) også er enige i og som vi vil gjøre annerledes på neste treff . Men at alt fungerte så fint som det gjorde gjennom helgen er bare så godt å se tilbake på nå i ettertid :-)

Tusen takk til deg/dere som

- sponset treffet vårt
- hjalp oss i aulaen før og etter treffet
- ordnet med henting og kjøring av bord
- sto for alt ang innkjøp og tilbereding av maten
- kom og holdt kurs for oss 
- bakte kaker til oss
- var brannvakt under treffet
- stilte opp med butikk på treffet
- og andre som ellers bidro med stort og smått :-)

Og tusen takk til alle deltakerne på treffet vårt som kom med godt humør og lagde god stemning :-) 
Så utrolig kjekt å møte så mange positive og koselige nye og `gamle`scrappevenner !!  Vi håper vi kan gjenta dette til neste år også, ja kanskje vi kan la det bli et årlig treff ?  ;-) 


Førdescrappen
v/ Astrid, Monica og Siri :-)

Ingen kommentarer: